Ajankohtaista

Jalon Rock´n´Swing Jamit

12.04. ja 11.05. tanssitaan Jalossa!

Jalon Jameja järjestään syyskaudella.
Dj pistää tennareihin vipinää!
Huom! Päivämäärät selviävät myöhemmin – Dates to be announced.

Jalon Jamit löytyvät Jalo kitchen & loungen takakabinetista asema-aukion laidalta. Ovet ovat kiinni vain, ettei kaiuttimista kantautuva rock’n’swing-tansseihin yllyttävä musiikki, tyytyväinen puheensorina ja ajoittain raikuva nauru häiritse suuren puolen ruokailijoita – ovet ovat siis todellisuudessa auki niin pitkän linjan tanssijoille kuin niillekin, jotka eivät ole eläissään yhtäkään tanssiaskelta ottaneet! Tänne saa tuoda myös tanssille vieraat tuttavansa hengaamaan!
Voit tulla Jaloon paitsi tanssimaan, myös syömään, juomaan, jutustelemaan tai vaikka vain nököttämään ja mököttämään (joka tosin on siellä kauhean vaikeaa pidemmän päälle…).
Meno kekkereissä on hyvin vapaamuotoista. Pukukoodi on vapaa. Meillä ei ole hakuriviä tai naisten- ja miestenhakuja, vaan hakea voi kuka vain, mistä vain. Musiikkityylit vaihtelevat tiuhaan tahtiin. Rytmit sopivat esimerkiksi fuskuun, boogie woogieen, west coast swingiin, buggiin, lindy hopiin ja rockabillyyn.
Vaikka tuosta lystistä mielellään maksaisikin, (mahdollisia syömisiä ja juomisia lukuunottamatta) kaikki on tyystin ilmaista.
****
Let’s rock and swing!
Come and dance at Jalo kitchen & lounge! On the menu we have rock’n’roll and swing music, so you can dance Boogie Woogie, Lindy Hop, Rockabilly, West Coast Swing, Bugg, Fusku etc.
Be there and hang out with us. No entrance fee.
You are most welcome, hope to see you here!