Liity jäseneksi

Tervetuloa vauhdikkaaseen ja hauskaan joukkoomme mukaan seuratoimintaan ja tanssikursseille! Lue tästä pieni infopaketti ensikertalaisille.

 

Liittyminen jäseneksi

Säännölliset viikkovalmennukset on tarkoitettu jäsenillemme. Jäseneksi voi liittyä kuka vain kirjautumalla SuomiSportiin oheisen linkin kautta ja maksamalla jäsenmaksun palvelussa. Jos osallistuu useammalle viikkotunnille, mutta ei maksa jäsenmaksua, Break pidättää oikeuden periä jäsenmaksu +5€ huomautusmaksun kanssa.

Ilmoittamasi henkilötiedot tallennetaan Rock’n’Swing Dance Club Break ry:n jäsenrekisteriin sekä sähköpostilistalle. Lue lisää henkilötietojen käyttämisestä seuran tietosuoja -materiaalista.

Seuran pääasiallisena tiedotuskanavana toimivat sähköposti (kokouskutsut) ja seuran nettisivut.

Jäsenedut

Breakin säännöt

Tietosuoja

Toimintaohjeet

Liittymällä jäseneksi

As a member

  • you commit to pay membership (20€/year) and follow the rules
  • you agree the principles of data protection of RSDC Break ry and I agree principles of information channels used in RSDC Break ry

Tiedotus- ja markkinointiperiaatteet / principles of information channels used in RSDC Break ry

Seura voi lähettää sinulle sähköpostitse tiedotukseen ja markkinointiin liittyvää informaatiota. Sähköpostilistalta on mahdollista erota itse milloin vain. / By agreeing this, the club can send you information via E-mail about club’s activities, events etc. You can remove your email address from posting list at any time. Information can normally be seen on club’s websites.

Liity jäseneksi täällä/Join the club here.