Ajankohtaista

Jalon Jamit Halloween ja Uusien ilta ti 25.10.2022 klo 18:00-22:00

Tervetuloa jamittelemaan Halloween-teemalla!

Tule mukaan Jalon Jameihin 25.10.2022 klo 18-22. Illan musiikki on monipuolista ja helposti tanssittavaa musaa, joten toivotamme erityisen tervetulleeksi tanssiseuramme uudet rock’n’swing-harrastelijat!
Halloween kolkuttelee jo ovella, joten tanssilattialla saatetaan nähdä jos jonkinmoista walking deadia… Naamioidu sinäkin, jotta vältyt vampyyrien ja zombien puremilta! ????
————————–
Jalon Jamit löytyvät Jalo Kitchen & Loungen takakabinetista Asema-aukion laidalta. Ovet ovat kiinni vain, ettei kaiuttimista kantautuva rock’n’swing-tansseihin yllyttävä musiikki, tyytyväinen puheensorina ja ajoittain raikuva nauru häiritse suuren puolen ruokailijoita – ovet ovat siis todellisuudessa auki niin pitkän linjan tanssijoille kuin niillekin, jotka eivät ole eläissään yhtäkään tanssiaskelta ottaneet! Tänne saa tuoda myös tanssille vieraat tuttavansa hengaamaan!
Voit tulla Jaloon paitsi tanssimaan, myös syömään, juomaan, jutustelemaan tai vaikka vain nököttämään ja mököttämään (joka tosin on siellä kauhean vaikeaa pidemmän päälle…)
Meno kekkereissä on hyvin vapaamuotoista. Pukukoodi on vapaa. Meillä ei ole hakuriviä tai naisten- ja miestenhakuja, vaan hakea voi kuka vain, mistä vain. Musiikkityylit vaihtelevat tiuhaan tahtiin, siitä pitää huolen Breakin oma DJ Arsi. Rytmit sopivat esimerkiksi fuskuun, boogie woogieen, west coast swingiin, buggiin, lindy hopiin ja rockabillyyn.
Vaikka tuosta lystistä mielellään maksaisikin, (mahdollisia syömisiä ja juomisia lukuunottamatta) kaikki on tyystin ilmaista.
________________________________
Jalo Dance Jam – HALLOWEEN and NEWCOMERS
Let’s rock and swing Halloween style! The music is versatile and easy to dance to, so it’s a great opportunity for newcomers to get some dance mileage.
You might see some walking dead on the dance floor… So dress up and disguise yourself from the eyes of the zombies and vampires!
Come and dance at Jalo Kitchen & Lounge. On the menu we have rock’n’roll and swing music, so you can dance Boogie Woogie, Lindy Hop, Rockabilly, West Coast Swing, Bugg, Fusku etc.
Be there and hang out with us. No entrance fee. You are most welcome, hope to see you here!