Ajankohtaista

Esittelyjamit Kauppakeskus Sepässä su 6.11. klo 12-15

Tervetuloa tutustumaan!

Esittelemme Rock’n’Swing Dance Club Break ry:n ohjaamia tanssilajeja. Tule katsomaan tai tanssimaan! Tanssimme Power-liikkeen edessä kauppakeskuksen aukiolla. Tule mukaan tutustumaan porukkaan, tai jamittelemaan ja esittelemään niitä Breakin lajeja, joita tanssit!

Mikä Break ry?

Break on vauhdikkaiden ja iloisten rock’n’swing-tanssiharrastajien seura Jyväskylässä. Suosituimmat lajimme ovat boogie woogie, lindy hop, west coast swing, bugg ja fusku.

Tanssisalimme sijaitsee Kuokkalan markettien vieressä, osoitteessa Polttolinja 1, Jkl. Siellä järjestämme mahtavien vapaaehtoistemme voimin tanssikursseja, workshoppeja ja myös ilmaisia jamittelutapahtumia ja tanssibileitä! Porukkamme on hulvaton, ja lisää hyviä tyyppejä mahtuu aina mukaan. Tule tutustumaan ❤
___________________________

Tapahtumissamme saatetaan ottaa kuvia ja videoita jaettavaksi Breakin sosiaaliseen mediaan. Mikäli et halua esiintyä julkaisuissa, kerrothan tapahtuman kuvaajalle / ohjaajalle / DJ:lle paikan päällä. Breakin ilmaiset tapahtumat ovat kaikille avoimia eli julkisia tapahtumia, joten tapahtumaan osallistujat saavat vapaasti kuvailla ja postata sisältöä henkilökohtaiseen someensa. Muistathan silti kohteliaan ja muita kunnioittavan somekäyttäytymisen periaatteet.

Tervetuloa!