Ajankohtaista

Collegiate Shag alkeet ke 17.08. klo 18-21

Opetus alkaa alkeista, eikä osallistumiseen tarvita ennakkotietoja tai taitoja paritanssista. Kurssi sopii myös kertauksena aiemmin lajia tanssineille!

Ilmoittaudu täällä alkaen 01.08.
Hinta
Jäsen 20€ tai 3 merkintää sarjakortista.
Muut 30€

Jäseneksi pääset liittymään täällä.
Ilmoittautua voit oman parin kanssa tai itsekseen, jolloin katsomme parin muista ilmoittautuneista. Kurssilla on parinvaihto, mutta voit halutessasi tanssia vain oman parisi kanssa. Kurssille otetaan rajoitettu määrä pareja. Jokainen osallistuu kurssille omalla vastuullaan.
Kurssin jälkeen voit jatkaa lajin alkeisjatkon viikkotunneilla 31.08. alkaen. HUOM! Erillinen ilmoittautuminen. Viikkotunnit on tarkoitettu jäsenillemme, joten mikäli aiot jatkaa tanssimista viikkotunneilla, kannattaa jäseneksi liittyä jo nyt. Viikkotuntien aikataulun ja ilmoittautumisen löydät täältä.

Mukaan tarvitset juomapullon ja luistavat sisäkengät. Voit myös kiskaista sukat kenkien päälle lisää luistoa tuomaan. Huomaathan, että ulkokengillä ei saliin saa tulla. Sukkasillaan tanssiminen onnistuu myös.
Collegiate shag on peräisin 1930-luvulta ja kuuluu samaan perheeseen Lindy Hopin, Charlestonin ja Balboan kanssa. Laji tunnetaan energisestä jalkatyöstä ja ”hypähtävästä” perusaskeleesta, sekä iloisesta ja hassuttelevasta meiningistä.

Kurssi Breakin salilla osoitteessa Polttolinja1,Jyväskylä
Salilla on pieni pukuhuone, sekä jääkaappi ja mikro eväille. Suihkua ei ole.

Ohjaajina Anne ja Kalle