Ajankohtaista

Jamit Café Localissa 05.02.

Vuoden ensimmäiset Jamit Café Localissa tiistaina 05.02. 17-20. Shim Sham -opetusta 17-17.45. Shim Sham on rennon letkeä ilman paria tanssittava koreografia, joka sopii kaikille, olit siten kokenut tanssija tai ensimmäisiä tanssiaskeleitasi ottava. Sooloharjoittelu tukee myös paritanssin harrastamista, sillä se on hyvää harjoitusta askeltekniikkaan, sekä kehonhallintaan Opetuksen jälkeen ilta jatkuu vapaalla tanssilla klo20 asti. Jameissa soitamme […]

Vuoden ensimmäiset Jamit Café Localissa tiistaina 05.02. 17-20.

Shim Sham -opetusta 17-17.45.

Shim Sham on rennon letkeä ilman paria tanssittava koreografia, joka sopii kaikille, olit siten kokenut tanssija tai ensimmäisiä tanssiaskeleitasi ottava. Sooloharjoittelu tukee myös paritanssin harrastamista, sillä se on hyvää harjoitusta askeltekniikkaan, sekä kehonhallintaan :)

Opetuksen jälkeen ilta jatkuu vapaalla tanssilla klo20 asti. Jameissa soitamme monipuolisesti seuran lajeihin sopivaa musiikkia. Tässä on hyvä mahdollisuus uusille harrastajille tulla tutustumaan porukkaan ja nähdä millaisia tapahtumia järjestämme Breakilla. Lisäksi saat runsaasti tanssikilometrejä, mikä kehittää tanssiasi.
Café Localista voi ostaa virvokkeita, sekä suolaisia ja makeita herkkuja, mikäli nälkä tai jano yllättää.

Koko tapahtuma on ilmainen ja kaikille avoin, joten nappaa kaverisikin mukaan!!

Paikkana The Local, Culture Hostel & Café
Seminaarinkatu 32 40100 Jyväskylä