Ajankohtaista

West Coast Swing alkeet 30.06. Lounaispuistossa

Maistiaistunti Lounaispuiston katetulla lavalla Jyväskylän keskustassa. Kurssi alkaa ihan alkeista ja sopii erityisesti lajiin tutustumiseen, mutta myös kertaukseen aiemmin tanssineille.

Ohjaus 18-19.15

Vapaata tanssia 19.15- 20.30

Maistiaistunti Lounaispuiston katetulla lavalla Jyväskylän keskustassa. Kurssi alkaa ihan alkeista ja sopii erityisesti lajiin tutustumiseen, mutta myös kertaukseen aiemmin tanssineille. Ohjauksen jälkeen musa soi klo20.30 asti, jolloin voi halutessaan jatkaa vapaasti tanssia parin kanssa ja kysellä ohjaajalta mieltä askarruttavista asioista.

lmoittautuminen viimeistään 24.06. Kurssi toteutuu mikäli ilmoittautumisia on riittävästi.

Ilmoittautuminen täällä

Hinnat

8€ tai 1rasti sarjakortista.

Maksuvälineinä käyvät myös Smartum, EazyBreak ja ePassi.

Kurssille otetaan tasaparit, eikä paria vaihdeta. Voit myös ilmoittautua ilman paria, jolloin katsomme parin muista ilmoittautuneista. Kurssille otetaan rajoitettu määrä pareja. Jokainen osallistuu kurssille omalla vastuullaan. Kurssipaikalla ei ole pukuhuonetta. Tulethan ajoissa paikalle, jotta rahastus ehditään hoitaa ja kurssi pääsee alkamaan ajallaan.

West Coast Swing, kavereiden kesken “westi”, on kasvava monipuoliseen nykymusiikkiin (mm. disco, pop, funk, R&B) tanssittava hauska ja leikittelevä paritanssilaji. Westin tekee mielenkiintoiseksi paitsi sen tyylikkyys, upeat kuviot ja pyörähdykset, niin myös tanssiparin välinen improvisointi ja vuoropuhelu tanssin aikana.
Tutustu Westiin katsomalla video