Ajankohtaista

WCS Workshops & Special Class by Rake Salo la 21.1.2023

Tule Rake Salon oppiin!

Tammikuussa saamme vierailevaksi opettajaksi Rake Salon, joka opettaa kolme eri workshopia lauantaina 21.1.2023

Rake Salo on ensimmäinen suomalainen, joka on saavuttanut All Star -tason pisteitä sekä viejänä että seuraajana. Liian vakavasti hän ei itseään ota, eikä sinunkaan kannata. Pilke silmässä hän auttaa saamaan tanssista hauskempaa ja helpompaa hyvän tekniikan avulla. Rake kokee, että parhaiten tanssija oppii paljon tekemällä ja kokeilemalla, joten tunneilla soi paljon musiikkia ja pääsee itse kokeilemaan opetettua asiaa.

Raken esittelyvideo:
https://www.youtube.com/watch?v=orDf-AQ_Oxw

Voit ilmoittautua yksin tai parin kanssa. Kursseille otetaan rajoitettu määrä osallistujia, yksi extraviejä tai -seuraaja per kolme paria. Mikäli ilmoittautuneita ei saada tarpeeksi määräaikaan mennessä, voidaan kurssi tai workshop -päivä perua.

Ilmoittautuminen on auki 05.01. klo 8.00 – 14.01. klo 23.59 ao. linkeistä. Ilmoittautuminen tapahtuu SuomiSport -palvelussa. Voit kirjautua palveluun etukäteen, jolloin ilmoittautuminen on nopeampaa. Palvelu on ilmainen.

Aikataulu la 21.01.2023

Westi on tunnettu muun muassa siitä, että kaikki voivat halutessaa tanssia molempia rooleja ja monipuolisuus on yksi lajin viehättävimmistä puolista. Tällä tunnilla opetellaan vaihtamaan roolia kesken tanssin, niin että parin kanssa roolit vaihtuvat lennosta. Switchailu on nostanut suosiotaan Euroopassa lähiaikoina ja nyt päästään harjoittelemaan tätä myös Jyväskylässä Raken johdolla! Osaathan vähintään peruskuviot molemmissa rooleissa.

Tasokuvaukset:
Alkeisjatko / jatkotaso: Sinulla on lajin perusteet hallussa ja muutamia kuviovariaatioitakin löytyy takataskusta. Haluat kehittää tekniikkaa ja monipuolistaa kuviovariaatioitasi.
Jatkotaso / edistyneet: Sinulla on useamman vuoden harjoittelutausta lajista, perusteet ovat hyvin hallussa ja lisäksi tulisi osata useampia kuviovariaatioita eri tempoihin. Haluat syventyä tekniikkaan sekä kehittää parityöskentelyä ja musiikintulkintaa.

Hinnat:
20 € / 1,5 h Breakin jäsenet
25 € / 2 h Breakin jäsenet
30 € / 1,5 h muut
35 € / 2, h muut