Ajankohtaista

Syyskaudella viikkotunnit poikkeuksellisesti kurssimuotoisena

Tänä syksynä Breakillä viikkotunnit toteutetaan poikkeusellisesti kausimaksuilla. Kursseille otetaan rajoitettu määrä pareja. Ilmoittautumiset mielellään parin kanssa, mutta voit myös ilmoittautua yksin, jolloin katsomme parin muista itsekseen ilmoittautuneista ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ilmoittaudut yksin ja haluaisit mieluummin tanssia saman parin kanssa koko kauden, katsomme tällaiset parit tanssimaan keskenään. Tunneilla on parinvaihto ja kursseille otetaan tasaparit, jolloin on mahdollisuus […]

Tänä syksynä Breakillä viikkotunnit toteutetaan poikkeusellisesti kausimaksuilla. Kursseille otetaan rajoitettu määrä pareja. Ilmoittautumiset mielellään parin kanssa, mutta voit myös ilmoittautua yksin, jolloin katsomme parin muista itsekseen ilmoittautuneista ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ilmoittaudut yksin ja haluaisit mieluummin tanssia saman parin kanssa koko kauden, katsomme tällaiset parit tanssimaan keskenään. Tunneilla on parinvaihto ja kursseille otetaan tasaparit, jolloin on mahdollisuus siirtyä tanssimaan ilman parinvaihtoa mikäli tilanne niin vaatii. Mikäli samana iltana on kaksi kurssia, varaamme kurssien väliin 30min, jottei ruuhkaa pääsisi syntymään. Jälkimmäiselle tunnille tulijat tulettehan vasta 19.30 alkaen saliin.

Jo ostettujen sarjakorttien voimassaoloaikaa pidennetään 4kk ja niitä voi edelleen käyttää erillisillä tiiviskursseilla, jossa ne on mainittu maksuvaihtoehtona. Mikäli tilanne jatkuu pidempään ja keväälläkin on kausimaksu, katsotaan sarjakorttien korvaamista silloin. Toivomme ymmärrystä ja joustoa hankalaan tilanteeseen.

Kausimaksut ja peruutusehdot

Kausi kestää 31.08.-29.11. ja sisältää 12 ohjauskertaa.
Torstain jälkimmäisellä tunnilla se jakaantuu kolmen lajin kesken, joista jokaisen voi ottaa joko omana settinään tai koko kauden kokonaisuutena.  Kurssit maksetaan salilla ensimmäisellä kerralla. Suosimme korttimaksua. Liikuntaetuja voit myös käyttää.

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli seura joutuu perumaan yksittäisiä tunteja, korvaavat tunnit pyritään järjestämään toisena ajankohtana. Yksittäisistä tunneista ei makseta palautuksia. Sairastapauksissa tunneille pyritään ensisijaisesti saamaan toinen ohjaaja ja vasta viimeinen keino on tuntien peruminen kokonaan. Mikäli asiakkaalta jää tunti väliin, sitä ei voi korvata toisella tunnilla eikä maksuja palauteta.

Mikäli joudumme perumaan kauden osittain tai kokonaan, pitämättömät tunnit maksetaan asiakkaalle takaisin. Mikäli asiakas joutuu jättämään kauden kesken, lääkärintodistuksella maksetaan käymättömät tunnit takaisin.

Ilmoittautuminen täällä