Ajankohtaista

Rake Salo Workshops & Special Class su 23.10. klo 15:00-20:00

Suomen West Coast Swing -ykkösmies Rake Salo tulee Jyväskylään!

Rake Salo Workshops & Special Class su 23.10. klo 15:00 – 20:00

Nyt on loistava mahdollisuus syventää westitaitojasi ja viedä tanssisi nextille levelille.

Rake Salo on ensimmäinen suomalainen, joka on saavuttanut All Star -tason pisteitä sekä viejänä että seuraajana. Liian vakavasti hän ei itseään ota, eikä sinunkaan kannata. Pilke silmässä hän auttaa saamaan tanssista hauskempaa ja helpompaa hyvän tekniikan avulla. Käsiä yhteen hieroen hän malttaa tuskin odottaa saadakseen laittaa persoonansa kehiin auttaakseen tanssijoita kehittymään. Rake kokee, että parhaiten tanssija oppii paljon tekemällä ja kokeilemalla, joten tunneilla soi paljon musiikkia ja pääsee itse kokeilemaan opetettua asiaa.

– Katso Raken esittelyvideo
– Klikkaa ”Osallistu” Facebook-tapahtumassa, niin saat ilmoituksia päivittyvistä tiedoista

Kursseille otetaan rajoitettu määrä osallistujia. Mikäli ilmoittautuneita ei saada tarpeeksi määräaikaan mennessä, voidaan kurssi tai workshop -päivä perua. Voit ilmoittautua yksin tai parin kanssa. Kursseille otetaan max. yksi ekstraviejä tai -seuraaja per kolme paria.

Ilmoittautuminen 10.10. klo 8:00 – 16.10. klo 23:59 alla olevista linkeistä. Ilmoittautuminen tapahtuu SuomiSport -palvelussa. Voit kirjautua palveluun etukäteen, jolloin ilmoittautuminen on nopeampaa. Palvelu on ilmainen.

Aikataulu ja ilmoittautumislinkit:

15.00 – 16.30 WCS Workshop, alkeisjatko / jatkotaso

16.45 – 18.15 WCS Special – varastelu, avoin taso

18.30 – 20.00 WCS Workshop, jatkotaso / edistyneet

Varastelua (stealing) harrastetaan usein sossutansseissa. Ajatuksena on, että yksi pari aloittaa tanssimaan ja yksittäinen tanssija siirtyy lennosta jompaan kumpaan rooliin toisen tilalle. Tähän tyyliin voidaan tanssia kolmestaan tai isommallakin joukolla. Opetellaan kurssilla tapoja, joilla sulavasti liittää itsensä toisen tilalle tanssin aikana.

Tasokuvaukset:
Alkeisjatko / jatkotaso: Sinulla on lajin perusteet hallussa ja muutamia kuviovariaatioitakin löytyy takataskusta. Haluat kehittää tekniikkaa ja monipuolistaa kuviovariaatioitasi.
Jatkotaso / edistyneet: Sinulla on useamman vuoden harjoittelutausta lajista, perusteet ovat hyvin hallussa ja lisäksi tulisi osata useampia kuviovariaatioita eri tempoihin. Haluat syventyä tekniikkaan sekä kehittää parityöskentelyä ja musiikintulkintaa.
Avoin taso: westin alkeet ovat hallussa.

Hinta:
20 € / kurssi (1,5h) Breakin jäsenet
30 € / kurssi (1,5h) muut

Kansalaisfoorumi tukee kurssin toteutumista.

Kurssi pidetään Breakin salilla osoitteessa Polttolinja 1, Jyväskylä. Salilla on pieni pukukoppi sekä jääkaappi ja mikro eväille.

Huikea päivä tulossa, nähdään siellä!
t. Rock’n’Swing Dance Club Break ry