Ajankohtaista

Maaliskuun infokirje

Hei breikkiläinen! Jos maaliskuun infokirje meni ohi, niin tästä voit lukea kaikki tämän hetken tiedossa olevat tapahtumat. Aiheet: Kevätkokous ti 2.5. klo 17:30-19:00 Vapaaehtoishaku hallitukseen ja toiminnantarkastajiksi Breakin tapahtumat Jalon Rock’n’Swing Jamit ti 28.3. West Coast Swing Bileet pe 24.3. Volkkarijamit Teeleidissä Tulitikkutehtaalla 18.05. Jamit Yläkaupungin yössä 27.05. Vapaavuorot Kisat ja jäsenetutapahtumat Jäsenedut Tanssisali vuokralle […]

Hei breikkiläinen!

Jos maaliskuun infokirje meni ohi, niin tästä voit lukea kaikki tämän hetken tiedossa olevat tapahtumat.

Aiheet:

 1. Kevätkokous ti 2.5. klo 17:30-19:00
  • Vapaaehtoishaku hallitukseen ja toiminnantarkastajiksi
 2. Breakin tapahtumat
  • Jalon Rock’n’Swing Jamit ti 28.3.
  • West Coast Swing Bileet pe 24.3.
  • Volkkarijamit Teeleidissä Tulitikkutehtaalla 18.05.
  • Jamit Yläkaupungin yössä 27.05.
 3. Vapaavuorot
 4. Kisat ja jäsenetutapahtumat
 5. Jäsenedut
 6. Tanssisali vuokralle
 7. Kuvaaminen tapahtumissa

__________________________________

1. Kevätkokous

Break ry:n jäsenille avoin yhdistyksen kevätkokous pidetään ti 2.5.2023 klo 17:30-19:00, jonka jälkeen jatketaan Jalon Jameilla. Jäsenet voivat ilmoittaa aiheita asialistalle ma 10.4. saakka sähköpostitse osoitteeseen info@break.fi

Vapaaehtoishaku hallitukseen ja toiminnantarkastajiksi

Seuratoimintaa tehdään sen jäseniä varten. Mikäli jäsenillä on toiveita seuran kehittämiselle, niin asioihin pystyy vaikuttamaan mm. aktivoitumalla kevätkokouksessa. Siellä voit myös ilmoittaa halukkuutesi liittyä hallituksen jäseneksi. Hallitukseen tarvitaan vähintään 5 jäsentä, jotta seuratoiminta voi jatkua. Voit ilmoittaa kiinnostuksestasi jo etukäteenkin: info@break.fi

Tarvitsemme toiminnantarkastajia! Toiminnantarkastajiksi valitut henkilöt (2 varsinaista + 2 varajäsentä) tarkastavat seuran talouden ja hallinnon sen laillisuuden osalta, sekä arvioivat yhdistyksen toimintaa ja varmistavat, että hallitus on edellisellä kaudella toiminut sen omien sääntöjen ja päätösten mukaisesti. Ilmoita kiinnostuksesi: info@break.fi

2. Breakin tapahtumat

Lisätietoa: www.break.fi/tapahtumat

Jalon Rock’n’Swing Jamit klo 18-22

Paikka: Jalo Kitchen & Lounge takakabinetti, Asemakatu 2, Jyväskylä
Tervetuloa viihtymään hyvässä porukassa!
Jamit keväällä seuraavasti:
– ti 28.3.
– ti 18.4.
– ti 2.5.
– ti 23.5.

West Coast Swing Bileet

Paikka: Breakin sali, Polttolinja 1, Jyväskylä
Tervetuloa westaamaan!
Bileet kevään aikana seuraavasti:
– pe 24.3. klo 20-00
– pe 21.4. klo 19-23
– la 20.5. klo 20-23

Volkkarijamit Teeleidissä Tulitikkutehtaalla 18.05.

Volkkarijamit tulevat toistamiseen! Autoharrastajien rennon päivän ohessa pidetään rock’n’swing -tanssit letkeässä meiningissä Teeleidin pisteellä Vaajakosken Tulitikkutehtaalla. Lisätietoa tulossa myöhemmin, päivän voi laittaa muistiin!

Jamit Yläkaupungin yössä 27.05.

Pidämme avoimet Rock’n’Swing Jamit Yläkaupungin yössä bändin säestyksellä! Lisätietoa tulossa pian, kun kellonaika ja paikka varmistuu. Laita kalenteriin!

3. Vapaavuorot

– Rockabilly vapaavuoro su 19.3. klo 17:30 – 19:00
– West Coast Swing to 23.3. klo 19:30 – 20:45
– West Coast Swing ke 5.4. klo 19:30 – 20:45

Vapaavuorot ovat kaikille avoimia, maksu 3€/kerta. Vapaavuorolla ei ole ohjausta, ellei erikseen asiasta mainita. Vapaavuorolla on vapaa parinvaihto, mutta toki vain oman parin kanssa tanssiminenkin on sallittua. Voit keskittyä treenaamaan jotain tiettyä juttua tai vain nauttia tanssimisesta ja kerryttää tanssikilometrejä.

Liity vapaavuorojen ryhmään linkistä. Ryhmään liittyminen ei velvoita osallistumaan eikä mihinkään maksuihin. Jokaisesta vuorosta tulee oma tapahtumansa ryhmän alle ja maksu maksetaan niistä kerroista, mihin ilmoittaudut. Maksut, tiedottamien ym. tapahtuu ryhmässä. Vaatii SuomiSport -tilin luomisen, mikäli sellaista ei vielä ole.

Vapaavuororyhmät:

Vapaavuoroille vetäjiä haussa

Vapaavuoroja toivotaan lisää, ja haemme niiden pitämiseen lisää vapaaehtoisia! Yhdistystoiminnan ydin on: ”Tehdään jotain kivaa yhdessä.” Lähetämme siis kutsuhuudon teille harrastelijoille! Mikäli sinulla voisi olla kiinnostusta olla vetäjänä satunnaisille (tai miksei toistuvillekin) vapaavuoroille, laita meille sähköpostia: info@break.fi tai somen kautta viestillä, niin kerromme lisää.

Vapaavuorojen vetäjillä on vapaus valita lajiin sopivat musiikit, eikä vetäjän tarvitse maksaa vuoron osallistumismaksua. Seuran omat musalaitteet (tabletti, kajarit) ovat käytettävissä salilla. Vastuullasi olisi vapaavuoro-osallistujien maksujen tarkistus ja tanssisalin jättäminen sovittuun kuntoon vuoron jälkeen. Etenkin lindy hop / shag / balboa -vapaavuoroja on hiljattain toivottu lisää, näistä lajeista toivotaan vapaaehtoisia. Toivottavasti innostuit! <3

4. Kisat ja jäsenetutapahtumat

Rock’n’Swing Suomenmestaruuskilpailut 15.4.2023

Salohallissa nähdään jännittävä ja monipuolinen kilpailupäivä, joka tarjoaa varmasti näyttävää ja viihdyttävää tanssiurheilua aivan jokaiselle! Kilpailut tullaan myös televisioimaan ja kooste näytetään myöhemmin Ylen kanavilla.

Break ry tukee jäsentensä kilpailua Tanssiurheiluliiton virallisissa rock’n’swing-lajeissa kisaamista maksamalla lisenssit ja kisamaksuja. Jos kisaaminen buggissa, lindy hopissa, boogie woogiessa tai rock’n’rollissa kiinnostaa, niin kisaajarekisteröinti kannattaa tehdä ajoissa. Kaikki Breakin tukemat kisailmoittautumiset menevät keskitetysti seuran kautta. Jos kisaaminen kiinnostaa, niin ota pikaisesti yhteyttä jäsensihteeriimme: jasensihteeri@break.fi

Jäsenetutapahtumat

Jäsenetutapahtumiin Break ry:n jäsenet saavat alennusta workshoppien hinnoista!

– Swing Team ry: Saturday Bugg Fever 25.3.
https://www.swingteam.fi/tapahtumat/leirit-ja-workshopit/saturday-bugg-fever

– Kestävät ry: Huhtikuun swingit 1.4.
https://www.kestavat.fi/

5. Break ry jäsenedut

 • Alemana Dance Center: 10% alennus kaikista normaalihintaisista tanssituotteista Jyväskylän myymälässä.
 • Tanssipuoti: -10% normaalihintaisista tanssikengistä, -vaatteista sekä -tarvikkeista. Verkkokaupan alennuskoodi Suomisportissa jäsenkortin kääntöpuolella.
 • Hieroja Jussi Juntunen: Hieronta 30min / 45min / 60min / 90min / 120min alennus 5€ normaalihinnasta.
 • Keski-Suomen Tanssin Ystävät Kestävät ry: Vierailevien ohjaajien viikonloppukursseille pääsy Kestävien jäsenhintaan.
 • Salsa a la Maria: Tarkista kurssikohtaiset alennukset tapahtumista.
 • Tanssikymppi: Tarkista kurssikohtaiset alennukset tapahtumista.
 • Swing Team tapahtumat: Tarkista kurssikohtaiset alennukset tapahtumista.
 • Suomen Tanssiurheiluliiton tarjoamat edut: muun muassa etuja risteilyhintoihin.

6. Tanssisali vuokralle

Hyödynnä tanssisaliamme harjoitteluusi itseksesi tai ystäväsi/parin kanssa! Breakin 84 m2 kokoista tanssisalia voi varata yksityiskäyttöön. Salia voi käyttää esimerkiksi omaan luovaan kehotyöskentelyyn tai joogaan, jos vaikka haluat vaihtelua kotiympäristöstäsi. Lue lisää!

7. Kuvaaminen tapahtumissa

Tapahtumissamme saatetaan ottaa kuvia ja videoita jaettavaksi Breakin sosiaaliseen mediaan. Mikäli et halua esiintyä julkaisuissa, kerrothan tapahtuman kuvaajalle / ohjaajalle / DJ:lle paikan päällä. Breakin ilmaiset tapahtumat ovat kaikille avoimia eli julkisia tapahtumia, joten tapahtumaan osallistujat saavat vapaasti kuvailla ja postata sisältöä henkilökohtaiseen someensa. Muistathan silti kohteliaan ja muita kunnioittavan somekäyttäytymisen periaatteet. Tervetuloa mukaan tanssimaan!

Terveisin

Hallitus
Rock’n’Swing Dance Club Break ry

Jos haluat poistua Breakin postituslistalta, lähetä pyyntö sähköpostilla: info@break.fi