Ajankohtaista

Kevätkausi 2021

Kevätkauden ohjeet

Kevätkausi 2021 kestää 17.01. -06.05., sisältää yhteensä 15 ohjauskertaa. Bugg ja Fusku kumpikin 5 ohjauskertaa. Lindy Hop jatko 5 ohjauskertaa ja vapaavuorot.

Ilmoittautuminen on auki täällä.

Ohjausta ei järjestetä yleisinä pyhäpäivinä.

Viikkotunnit ovat kurssimuotoisia ja koko kausi tanssitaan samalla ryhmällä. Kertamaksut eivät ole käytössä vallitsevan tilanteen vuoksi. Kursseille otetaan tasaparit ja osallistujamäärä rajoitetaan.  Parinvaihtorinkiä ei ole, yksi kerta tanssitaan saman parin kanssa. Mahdollisten poissaolojen aikana järjestetään 3hlön vaihtorinki.

Maksut

Kurssit maksetaan salilla ensimmäisellä kurssikerralla. Kokokauden kurssit voit halutessasi maksaa kahdessa erässä, mainitse tästä ilmoittaumislomakkeessa. Hyvitämme käyttämättömien voimassaolevien sarjakorttien hinnan kausimaksussa. Merkitse tällöin maksuvaihtoehdoksi sarjakortti ja kerro lisäkentässä monenko kerran sarjakortti sinulla on ja montako käyttämätöntä kertaa siinä on jäljellä. Saat laskun sähköpostiisi. Tuo sarjakortit ensimmäiselle tunnille. Sarjakortit ovat henkilökohtaisia.

Peruutusehdot

Ilmoittautumien on sitova. Peruminen on mahdollista vain mikäli saamme kurssille tilallenne jonkun toisen jonosta. Jos jonossa ei ole porukkaa niin itse voi kysyä “sijaisen” samaan rooliin. Muussa tapauksessa peruutukset ja maksujen palautukset vain lääkärintodistuksella.

Tuntien peruuntuessa

Mikäli seura joutuu perumaan yksittäisiä tunteja, korvaavat tunnit pyritään järjestämään toisena ajankohtana. Yksittäisistä tunneista ei makseta palautuksia. Sairastapauksissa tunneille pyritään ensisijaisesti saamaan toinen ohjaaja ja vasta viimeinen keino on tuntien peruminen kokonaan. Mikäli asiakkaalta jää tunti väliin, sitä ei voi korvata toisella tunnilla eikä maksuja palauteta.

Mikäli joudumme perumaan kauden osittain tai kokonaan, pitämättömät tunnit maksetaan asiakkaalle takaisin. Mikäli asiakas joutuu jättämään kauden kesken, lääkärintodistuksella maksetaan käymättömät tunnit takaisin.