Ajankohtaista

Break ry Syyskokous ja Jalon Jamit ti 22.11. klo 17:30-22:00

Tervetuloa kokoustelemaan ja jamittelemaan!

Break ry Syyskokous ti 22.11. klo 17:30 (kesto noin 1,5 h)

Hei kaikki Breakin jäsenet! Olet tervetullut syyskokoukseen, jossa pääset kuulemaan ja vaikuttamaan tanssiseuramme toimintaan. Kokouksen virallinen kutsu ja esityslista on lähetetty jäsenille myös sähköpostitse, sekä Suomisportin kautta. Laita päivä kalenteriin!

 

________________________________

Jalon Jamit ti 22.11. – aloitus suoraan syyskokouksen jälkeen

Jalon Jamit löytyvät Jalo Kitchen & Loungen takakabinetista Asema-aukion laidalta. Ovet ovat kiinni vain, ettei kaiuttimista kantautuva rock’n’swing-tansseihin yllyttävä musiikki, tyytyväinen puheensorina ja ajoittain raikuva nauru häiritse suuren puolen ruokailijoita – ovet ovat siis todellisuudessa auki niin pitkän linjan tanssijoille kuin niillekin, jotka eivät ole eläissään yhtäkään tanssiaskelta ottaneet! Tänne saa tuoda myös tanssille vieraat tuttavansa hengaamaan!

Voit tulla Jaloon paitsi tanssimaan, myös syömään, juomaan, jutustelemaan tai vaikka vain nököttämään ja mököttämään (joka tosin on siellä kauhean vaikeaa pidemmän päälle…).

Meno kekkereissä on hyvin vapaamuotoista. Pukukoodi on vapaa. Meillä ei ole hakuriviä tai naisten- ja miestenhakuja, vaan hakea voi kuka vain, mistä vain. Musiikkityylit vaihtelevat tiuhaan tahtiin, tällä kertaa tahteja taikoo mystinen DJ SatuDuo. Rytmit sopivat esimerkiksi fuskuun, boogie woogieen, west coast swingiin, buggiin, lindy hopiin ja rockabillyyn.

Vaikka tuosta lystistä mielellään maksaisikin, (mahdollisia syömisiä ja juomisia lukuunottamatta) kaikki on tyystin ilmaista.