Ajankohtaista

Jalon Jamit Seurapaitapäivänä ti 27.9. klo 18:30-22:00

Tervetuloa jamittelemaan ja oppimaan Boogie Woogien alkeet maistiaiskurssille!

ENNEN JAMEJA: Ilmainen 30 min maistiaiskurssi Boogie Woogie klo 18:00-18:30

Tule kokeilemaan ja jää fiilistelemään maistiaisboogien jälkeen jameihin!

_______________________________

Jalon Jamit Seurapaitapäivänä klo 18:30-22:00

Jalon Jamit alkavat suoraan Boogie Woogie -maistiaiskurssin jälkeen. Jos sinulla on olemassa Breakin paita, hattu, takki tai huivi, laita se päälle tukesi osoitukseksi Seurapaitapäivänä ja tule tanssimaan! Lue lisää seurapaitapäivästä.

Jalon Jamit löytyvät Jalo Kitchen & Loungen takakabinetista Asema-aukion laidalta. Ovet ovat kiinni vain, ettei kaiuttimista kantautuva rock’n’swing-tansseihin yllyttävä musiikki, tyytyväinen puheensorina ja ajoittain raikuva nauru häiritse suuren puolen ruokailijoita – ovet ovat siis todellisuudessa auki niin pitkän linjan tanssijoille kuin niillekin, jotka eivät ole eläissään yhtäkään tanssiaskelta ottaneet! Tänne saa tuoda myös tanssille vieraat tuttavansa hengaamaan!

Voit tulla Jaloon paitsi tanssimaan, myös syömään, juomaan, jutustelemaan tai vaikka vain nököttämään ja mököttämään (joka tosin on siellä kauhean vaikeaa pidemmän päälle…).

Meno kekkereissä on hyvin vapaamuotoista. Pukukoodi on vapaa. Meillä ei ole hakuriviä tai naisten- ja miestenhakuja, vaan hakea voi kuka vain, mistä vain. Musiikkityylit vaihtelevat tiuhaan tahtiin, siitä pitää huolen Breakin oma DJ Arsi. Rytmit sopivat esimerkiksi fuskuun, boogie woogieen, west coast swingiin, buggiin, lindy hopiin ja rockabillyyn.

Vaikka tuosta lystistä mielellään maksaisikin, (mahdollisia syömisiä ja juomisia lukuunottamatta) kaikki on tyystin ilmaista.

________________________________

Jalo Dance Jam + Free 30 min Boogie Woogie taster class at 18:00-18:30

Come and try out the steps of Boogie Woogie. You’re welcome to stay and jam with us at Jalon Jamit from 18:30-22:00!

Let’s rock and swing!
Come and dance at Jalo kitchen & lounge! On the menu we have rock’n’roll and swing music, so you can dance Boogie Woogie, Lindy Hop, Rockabilly, West Coast Swing, Bugg, Fusku etc.

Be there and hang out with us. No entrance fee.
You are most welcome, hope to see you here!