Ajankohtaista

Hanna Tuomisen workshop 06.11.

Hanna Tuominen on innostava ja monipuolinen tanssin ja hyvinvointialan ammattilainen, joka tarjoaa rentoa ja hauskaa paritanssiopetusta. Opetustyyli tunneilla on rento ja selkeä, sekä aina pilke silmäkulmassa. Kursseille otetaan rajoitettu määrä osallistujia. Mikäli  ilmoittautuneita ei saada tarpeeksi määräaikaan mennessä, voidaan kurssi tai workshop -päivä perua. Kurssille otetaan tasaparit eikä pareja vaihdeta. Voit ilmoittautua yksin tai parin kanssa. Ilmoittautuminen päättyy 26.10. […]

Hanna Tuominen on innostava ja monipuolinen tanssin ja hyvinvointialan ammattilainen, joka tarjoaa rentoa ja hauskaa paritanssiopetusta. Opetustyyli tunneilla on rento ja selkeä, sekä aina pilke silmäkulmassa.

Kursseille otetaan rajoitettu määrä osallistujia. Mikäli  ilmoittautuneita ei saada tarpeeksi määräaikaan mennessä, voidaan kurssi tai workshop -päivä perua. Kurssille otetaan tasaparit eikä pareja vaihdeta. Voit ilmoittautua yksin tai parin kanssa.

Ilmoittautuminen päättyy 26.10. klo15

Alkeisjatko/jatko

Edistyneet

Aikataulu
13 – 14.30 WCS teematunti, alkeisjatko/jatkotaso
15 – 17 WCS teematunti, edistyneet

Tasokuvaukset:
Alkeisjatko/jatkotaso: Lajin perusteet on hallussa, haluat kehittää tekniikkaa ja monipuolistaa kuviovariaatioitasi.
Edistyneet: Useamman vuoden harjoittelutausta lajista, perusteet ovat hyvin hallussa ja lisäksi tulisi osata useampia kuviovariaatioita eri tempoihin.

Hinta:
Alkeisjatjo/jatko
20 € / kurssi (1,5h) Breakin jäsenet
25 € / kurssi (1,5h) muut

Edistyneet
25 € / kurssi (2h) Breakin jäsenet
30 € / kurssi (2h) muut

Laita talteen myös muut tuleva workshop päivämäärä!
La 27.11.

Kurssi on Breakin salilla osoitteessa Polttolinja 1, Jyväskylä

Salilla on pieni pukukoppi, sekä jääkaappi ja mikro eväille.

Kurssin tukena Kansalaisfoorumi