Ajankohtaista

Breakin Pikkujoulut Jalossa ke 7.12. klo 19-23

Tonttulakkitanssit!

Tonttulakki päähän ja menoksi – Breakin vuosittaiset pikkujoulut vietetään Jalon Jamien tunnelmissa!

Jalo Kitchen & Lounge takakabinetti
Klo 19:00 Ovet aukeaa; tanssia, musiikkia, joulupöydän herkkuja tarjolla
Klo 20:00 Livemusiikkia ja tanssia (aikataulumuutokset mahdollisia)
Klo 20:45-23:00 DJ Arsi vastaa tanssimusasta loppuillan!

Tapahtuma on avoin kaikille ja ilmainen. Toimintaa saa tukea vapaaehtoisella maksulla tippikulhoon paikan päällä. <3

Illan live-esiintyjä: Alli Huuppa -trio, joka soittaa jouluista swingiä perinteitä kunnioittaen ja uhmaten. Ohjelmistoon kuuluu tällä erää niin anglo- kuin amerikkalaisiakin sesonkikappaleita. Soittajat ovat aktiivisia touhuajia Keski-Suomen musiikkielämässä niin keikkaelämässä kuin koulutuksessakin. Muusikot: Katja Penttilä, laulu // Aimo Nuutinen, kitara // Teemu Lampela, piano

Jalon Jamit löytyvät Jalo Kitchen & Loungen takakabinetista Asema-aukion laidalta. Ovet ovat kiinni vain, ettei kaiuttimista kantautuva rock’n’swing-tansseihin yllyttävä musiikki, tyytyväinen puheensorina ja ajoittain raikuva nauru häiritse suuren puolen ruokailijoita – ovet ovat siis todellisuudessa auki niin pitkän linjan tanssijoille kuin niillekin, jotka eivät ole eläissään yhtäkään tanssiaskelta ottaneet! Tänne saa tuoda myös tanssille vieraat tuttavansa hengaamaan!

Meno kekkereissä on hyvin vapaamuotoista. Pukukoodi on vapaa. Meillä ei ole hakuriviä tai naisten- ja miestenhakuja, vaan hakea voi kuka vain, mistä vain. Musiikkityylit vaihtelevat tiuhaan tahtiin, siitä pitää huolen Breakin oma DJ Arsi. Rytmit sopivat esimerkiksi fuskuun, boogie woogieen, west coast swingiin, buggiin, lindy hopiin ja rockabillyyn.

Nähdään pikkujouluissa!

Terveisin
Rock’n’Swing Dance Club Break ry

Facebook-tapahtuma: Pikkujoulut