Ajankohtaista

WCS Workshop & Ladies Styling by Annika Välimaa 29.01.

Keväällä neljänä viikonloppuna Annika Välimaan Workshopit. Avoimen tason Ladies Styling, sekä West Coast Swing kahdelle tasolle.

Workshop-päivinä tarjotaan kahta eri tasoista WCS-tuntia sekä avoimen tason Ladies Styling -soolotuntia, joka sopii myös muiden paritanssilajien tanssijoille!

Ilmoittautuminen 10.01.klo 9.00- 18.01. klo15

Aikataulu ja ilmoittautuminen:
12 – 13.30 WCS workshop, alkeisjatko/jatkotaso
14 – 15.30 Ladies Styling (soolo), avoin taso
16 – 17.30 WCS workshop, edistyneet

Hinta:
20 € / kurssi (1,5h) Breakin jäsenet
30 € / kurssi (1,5h) muut
Kursseille otetaan rajoitettu määrä osallistujia. Mikäli ilmoittautuneita ei saada tarpeeksi määräaikaan mennessä, voidaan kurssi perua.

Ladies Styling on avoimen tason soolotunti, jolla nimensä mukaisesti keskitytään ja kehitetään seuraajan roolissa hyödynnettävää kehonkäyttöä. Tunnilla tutkitaan vartalon liikettä, askelvariaatioita ja musiikin tulkintaa suhteessa itseen, tanssipariin ja tilaan.

Annika Välimaa on hyvin musikaalinen ja monipuolinen All Star -tason west coast swing tanssija. 4-vuotiaana aloitetun baletin ohella Annika on kokeillut monia soolo- ja paritanssilajeja. Opettajana Annika on kannustava ja inspiroituu oppilaiden onnistumisista. Hän viimeistelee parhaillaan tanssinopettaja opintojaan Oulussa.

Annikan esittelyvideo

Kurssi on Breakin salilla osoitteessa Polttolinja 1, Jyväskylä.
Salilla on pieni pukukoppi sekä jääkaappi ja mikro eväille

Muut workshop-päivät
La 26.02.
La 26.03.
La 23.04.

Kurssin tukena Kansalaisfoorumi.