Ajankohtaista

Rockabilly alkeet 28.08.2021

Alkeiskurssilta voit jatkaa Rockabillyn viikkotunneille.

Nyt jytäillään!!!

Kurssi alkaa ihan alkeista ja sen jälkeen voit jatkaa tanssimista Rockabillyn viikkotunneilla. Viikkotuntien aikataulun ja ilmoittautumisen löydät täältä.
Ilmoittautuminen alkeisiin on päättynyt.

Tänä lauantaina nauru raikaa,hiki virtaa ja kotiinviemisinä on uusia taitoja. Ennen viikkotuntien alkamista voit hankkia tai kerrata lajin perustaidot hauskanpidon merkeissä. Kurssille otetaan tasaparit eikä pareja vaihdeta.
Ilmoittautua voit oman parin kanssa tai itsekseen, jolloin katsomme parin muista ilmoittautuneista. . Kurssille otetaan rajoitettu määrä pareja. Jokainen osallistuu kurssille omalla vastuullaan.

Aikataulu
klo 10-12.30 ohjausta
klo 12.30-13 ruokatauko
klo 13-15 ohjausta
klo 15-16 vapaata harjoittelua
sis. opetusta 4,5h

Hinnat
25€ tai 3 rastia jäsenen sarjakorttiin
Maksuvälineinä käyvät myös Smartum, EazyBreak ja ePassi.

Mukaan tarvitset juomapullon ja luistavat sisäkengät. Huomaathan, että ulkokengillä ei saliin saa tulla. Sukkasillaan jorailu onnistuu myös ja sukat voi myös vetäistä kenkien päälle antamaan tarvittaessa lisäluistoa.
Rockabilly on iloinen ja vauhdikas paritanssi, jonka tanssiminen onnistuu pienessäkin tilassa. Yleisimmin lajia tanssitaan Rockabilly ja Rock´n´Roll musiikkiin. Lajin tunnusmerkkejä ovat joka iskulle tehtävä jousto alaspäin ja seuraajan twistaava liike, sekä rento rock´n´roll -asenne.

Kurssi on Breakin salilla osoitteessa Polttolinja 1, 40520 Jyväskylä
Salilla on pieni pukuhuone, sekä jääkaappi ja mikro eväille. Suihkua ei ole.

Ohjaajina Anne ja Ari Näytä vähemmän