Ajankohtaista

West Coast Swing Tiivisalkeet 12.01.

  Aikataulu 11.00-13.00 opetusta 13-13.30 ruokatauko 13.30- 15.30 opetusta Tapahtumaan ei erillisilmoittautumista – tule mukaan yksin tai kaverin (/parin) kanssa! =) Hinta ja maksuvaihtoehdot – Seuran jäsenet ja opiskelijat 20 € – 3 merkintää sarjakortista, – muut henkilöt 25 € Maksuvälineet: Käteinen, kortti, epassi, eazybreak Jäseneksi (mikäli et vielä ole) voit liittyä kurssin alussa paikan […]

 

Aikataulu
11.00-13.00 opetusta
13-13.30 ruokatauko
13.30- 15.30 opetusta

Tapahtumaan ei erillisilmoittautumista – tule mukaan yksin tai kaverin (/parin) kanssa! =)

Hinta ja maksuvaihtoehdot
– Seuran jäsenet ja opiskelijat 20 €
– 3 merkintää sarjakortista,
– muut henkilöt 25 €

Maksuvälineet: Käteinen, kortti, epassi, eazybreak

Jäseneksi (mikäli et vielä ole) voit liittyä kurssin alussa paikan päällä maksamalla jäsenmaksun ja täyttämällä seuran jäsenrekisteriin jäsenkaavakkeen täällä 

Kurssi on Breakin salilla, Polttolinja 1, 40520 Jyväskylä
West Coast Swing, kavereiden kesken “westi”, on kasvava monipuoliseen nykymusiikkiin (mm. disco, pop, funk, R&B) tanssittava hauska ja leikittelevä paritanssilaji. Westin tekee mielenkiintoiseksi paitsi sen tyylikkyys, upeat kuviot ja pyörähdykset, niin myös tanssiparin välinen improvisointi ja vuoropuhelu tanssin aikana.
Tiiviskurssi sopii jo alkeet käyneelle westin tanssijalle loistavana kertauskurssina ja muita tansseja harrastaneille. Kurssilla käydään sopivalla tahdilla westin perustekniikkaa, vienti-seuraamista ja perusliikkeitä läpi. Tiivisalkeista on mahdollisuus mukana pysyessään siirtyä westin alkeisjatkon ryhmään.

Mikäli sinulla ei ole aiempaa paritanssi taustaa tai haluat aloittaa westin säännöllisisillä viikkotunneilla, tule mukaan mukavaan porukkaan keskiviikon alkeisopetuksessa!

Tutustu Westiin katsomalla video:

Tapahtuma Facebookissa