Ajankohtaista

Vuoden 2017 loppuinfo ja kevätkauden 2018 kurssit julkaistu!

Vuosi 2017 alkaa olemaan paketissa ja kevätkausi 2018 tulossa. Seuran kevätkauden kurssit ja kujeet on julkaistu, käy katsomassa itsellesi sopivimmat viikkokurssit! =)

1. Vuoden 2018 hallitus

Seuran uusi hallitus:

Anne Häkkinen, puheenjohtaja
Jouni Suuronen
Jarno Saarinen
Kiia Sol
Maria Tarponen
Anna Aula (varajäsen)
Anu Alenius (varajäsen)

Tarkemmat toimenkuvat tarkentuvat vuoden vaihteen järjestäytymiskokouksessa. Jos seuran jäsenillä tulee palautetta, huolia tai murheita (miksei myös positiivisia juttuja kerrottavaksi), meille hallituslaisille voi lähettää aina sähköpostia:

etunimi.sukunimi@break.fi

tai laittamalla Facebookkiin seuralle viestiä, jolloin joku meistä vastaa aina kysymyksiin.

2. Kevään 2018 kurssit ja suunnitelmat

Kevääksi 2018 on järjestetty mahtava tuntitarjonta! Erityisesti alkeiden kurssi- ja lajivaihtoehdot ovat parhaimmat pitkään aikaan ja kurssit ovat taattua laatua huippuohjaajilla! Samalla olemme halunneet pitää kirsikan kakun päällä ja tarjota parasta osaamistamme mm. jatkotason opetuksessa seuran suosituimmissa lajeissa.

Kevään tuntitarjonnan voit katsoa seuran nettisivuilta (www.break.fi/tanssikurssit)! Nyt kannattaa ehdottomasti houkutella myös kaikki tutut mukaan kokeilemaan seuran lajeja alkeet-tasoilla! 😊

Rockabillyssä järjestetään viikkotunteina keväällä alkeisjatko-taso. Jos sinun ja kaverisi tekisi mieli päästä kevääksi vielä mukaan rock’n’roll- maailmaan, niin tule mukaan tiivisalkeisiin seuran salilla 7.1.2017 klo 12-17. Kurssille ilmoittaudutaan erikseen nettisivujen tai facebookin kautta tai klikkaamalla tästä (ilmolomake).

Seuran kevätkausi käynnistyy:

Viikko 2: West Coast Swing (kaikki tasot) ja Lindy Hop

Viikko 3: Muut

Eri lajien ensimmäisen viikon kaikille tunneille pääset -50 % alennustarjouksella 4 e! Vinkkaa tästä myös kavereillesi ja houkuttele mukaan.

Kevään keskiviikon tanssi-illat ovat selvityksen alla Night Club Tähden lopetettua toimintanta. Tanssi-iltoja pyritään järjestämään uusissa tiloissa 1-2 krt kuukaudessa ja asiasta informoidaan vuoden alussa. Lisäkssi seura tulee järjestämään mahdollisuuksien mukaan eri lajien workshoppeja ja viikonloppukursseja. Näistä lisää myöhemmin. 😊

 3. Vapaavuorot ja salin varausmahdollisuudet vuonna 2018

Kevätkaudella seuralla tarjotaan lähtökohtaisesti vapaavuoroja vain West Coast Swingissä ja muista lajeista pyydettäessä. Harjoitussali kannattaa varata myös omaan käyttöön edullisesti seuran sivuilla olevan salihinnoittelun mukaan.

Jos joku on kiinnostunut vakituisen tai pidempiaikaisen vuoron varaamisesta kevääksi, hinnasta voidaan keskustella erikseen. Tällöin voi ottaa yhteyttä minuun (Jouni).

4. Palautelomake seuran nettisivuilla

Breakki haluaa koko ajan kehittää toimintaansa. Tämän takia olemme laittaneet seuran nettisivuille pysyvän palautelomakkeen, jonka toivomme kaikkien seuran toiminnassa ja tunneilla olleiden käyvän täyttämässä ja antamassa oman arvosanan ja ideat seuran toiminnalle. Lomakkeen voi käydä täyttämässä myös kesken kauden, jos ja kun tulee palautetta/ideoita toimintaamme liittyen.

Suora linkki: https://goo.gl/forms/tWMyo5bweX91ggtz2

5. Jäsenmaksu vuodelle 2018

Seuran jäsenmaksu vuodelle 2018 lähetetään automaattisesti kaikille tämän vuoden jäsenmaksun maksaneille. Mikäli joku ei jäsenmaksua saa, ei hätää. Käykää täyttämässä seuran nettisivujen jäsenlomake, jolloin lähetämme laskun sinulle ja uusille jäsenille!

Jostain syystä lähetetyt laskut ovat välillä eksyneet roskaposteihin, riippuen sähköpostista, joten roskaposteja on syytä pitää silmällä lähiaikoina!