Ajankohtaista

Katutanssi workshop lauantaina 8.12.

Katutanssin suomenmestari Sara Pitkänen tulee Breakille perehdyttämään meitä Street Dancen saloihin. Sara on muutamassa vuodessa säännöllisellä ja määrätietoisella harjoittelulla raivannut tiensä Suomen huipulle katutanssijana. Lajeina tulevat olemaan street dance, house ja experimental tanssi. Lajien jalkakikat ja musiikin tulkinta harjoitukset sopivat erinomaisesti paritanssin mausteeksi, esimerkiksi westiin, buggiin ja fuskuun. Lisäksi saat uutta näkökulmaa oman kehon käyttöösi […]

Katutanssin suomenmestari Sara Pitkänen tulee Breakille perehdyttämään meitä Street Dancen saloihin. Sara on muutamassa vuodessa säännöllisellä ja määrätietoisella harjoittelulla raivannut tiensä Suomen huipulle katutanssijana.

Lajeina tulevat olemaan street dance, house ja experimental tanssi. Lajien jalkakikat ja musiikin tulkinta harjoitukset sopivat erinomaisesti paritanssin mausteeksi, esimerkiksi westiin, buggiin ja fuskuun. Lisäksi saat uutta näkökulmaa oman kehon käyttöösi tanssijana ja liikkujana.

Ilmoittaudu 02.12. mennessä  tästä!

Aikataulut
Street Dance 11-11:40
House 11:50-12:30
Experimental 12:40-13:20

Hinta
Seuran jäsenet 20 € tai sarjakortista 3 merkintää
Ei jäsenet 25 €

Huom! Paikkoja rajoitettu määrä.

– 26 nopeimmin ilmoittautunutta pääsevät mukaan.

 

Kurssi Breakin salilla osoitteessa Polttolinja 1, 40520 Jyväskylä

 

Ota mukaan tanssimiseen sopivat vaatteet, joissa voit myös hikoilla. Lisäksi  tanssimiseen sopivat kengät ja oman juomapullon. Suosittelemme katutanssiin tasapohjaisia matalia kenkiä.

 

Tapahtuma Facebookissa