Ajankohtaista

Katutanssi Workshop 29.03. klo14-16

Katutanssin suomenmestari Sara Pitkänen tulee Breakille perehdyttämään meitä Street Dancen saloihin. Sara on muutamassa vuodessa säännöllisellä ja määrätietoisella harjoittelulla raivannut tiensä Suomen huipulle katutanssijana. Lajeina luova experimental ja show tyylinen commercial tanssi. Lajien jalkakikat ja musiikintulkintaharjoitukset sopivat erinomaisesti esimerkiksi westiin, buggiin ja fuskuun. Lisäksi saat uutta näkökulmaa oman kehon käyttöösi tanssijana ja liikkujana. Ilmoittaudu 15.3.2020 […]

Katutanssin suomenmestari Sara Pitkänen tulee Breakille perehdyttämään meitä Street Dancen saloihin. Sara on muutamassa vuodessa säännöllisellä ja määrätietoisella harjoittelulla raivannut tiensä Suomen huipulle katutanssijana.

Lajeina luova experimental ja show tyylinen commercial tanssi. Lajien jalkakikat ja musiikintulkintaharjoitukset sopivat erinomaisesti esimerkiksi westiin, buggiin ja fuskuun. Lisäksi saat uutta näkökulmaa oman kehon käyttöösi tanssijana ja liikkujana.
Ilmoittaudu 15.3.2020 mennessä täällä

Aikataulu
Experimental 14:00-14:55
Commercial 15:00-16:00

Hinta
– Seuran jäsenet 20 € tai sarjakortista 3 merkintää
– Ei jäsenet 25 €

Breakin salilla Kuokkalassa osoitteessa Polttolinja 1, 40520 Jyväskylä

Ota mukaan tanssimiseen sopivat vaatteet, joissa voit myös hikoilla. Lisäksi voit ottaa tanssimiseen sopivat sisäkengät ja oman juomapullon.
Suosittelemme katutanssiin tasapohjaisia matalia kenkiä. Myös sukkasillaan voi tanssia.

 

Katso alta maistiaisvideot lajeista!

Experimental

Commercial