Ajankohtaista

Fuskun starttikurssi 04.01.2020 klo11-14.15

Opetus alkaa alkeista, eikä osallistumiseen tarvita ennakkotietoja tai taitoja paritanssista. Kurssi sopii myös kertauksena aiemmin fuskun alkeissa käyneille! Fusku on rento ja viihdyttävä swing-tanssilaji esimerkiksi tanssilavoille. Laji soveltuu monipuoliseen musiikkiin ja kuviossa sovelletaan paljon muiden rock’n’swing tanssilajien liikekuvioita. Fusku tunnetaan tanssilajina, jonka perusteet on helposti opittavissa, mutta jossa riittää haasteita jokaisen makuun pidemmällekin treenatessa. Kurssin […]

Opetus alkaa alkeista, eikä osallistumiseen tarvita ennakkotietoja tai taitoja paritanssista. Kurssi sopii myös kertauksena aiemmin fuskun alkeissa käyneille!

Fusku on rento ja viihdyttävä swing-tanssilaji esimerkiksi tanssilavoille. Laji soveltuu monipuoliseen musiikkiin ja kuviossa sovelletaan paljon muiden rock’n’swing tanssilajien liikekuvioita.
Fusku tunnetaan tanssilajina, jonka perusteet on helposti opittavissa, mutta jossa riittää haasteita jokaisen makuun pidemmällekin treenatessa.

Kurssin jälkeen voit jatkaa lajin alkeisjatkon viikkotunneilla.

Ei ennakkoilmoittautumista. Kurssi Breakin salilla osoitteessa Polttolinja1,Jyväskylä
Hinta 15 € tai 2 merkintää jäsenen sarjakortista, sisältää 3h opetusta ja tauon.

Ohjaajina Antti ja Veera