Ajankohtaista

Collegiate Shag ilmoittautumisaika pidennetty 08.02. asti

Koska kurssille vielä mahtuu mukaan, pidensimme ilmoaikaa 08.02 asti! Ilmoittautuminen viimeistään 08.02. Kurssilla kerrataan perusasiat ja jatketaan eri asioiden parissa kuin toukokuun kurssilla, joten se sopii sekä lajin uusille tanssijoille, että aiemmalla kurssilla olleille. Collegiate Shag tarjoaa haastetta myös pidempään muita rock´n’swing-tansseja tanssineille. Hinnat Jäsenet 40€, Ei-jäsenet 50€ Opiskelijoille 5€ alennus normaalihinnasta Varmemmin kurssille pääsee […]

Koska kurssille vielä mahtuu mukaan, pidensimme ilmoaikaa 08.02 asti!

Ilmoittautuminen viimeistään 08.02.

Kurssilla kerrataan perusasiat ja jatketaan eri asioiden parissa kuin toukokuun kurssilla, joten se sopii sekä lajin uusille tanssijoille, että aiemmalla kurssilla olleille. Collegiate Shag tarjoaa haastetta myös pidempään muita rock´n’swing-tansseja tanssineille.

Hinnat

Jäsenet 40€, Ei-jäsenet 50€
Opiskelijoille 5€ alennus normaalihinnasta

Varmemmin kurssille pääsee mukaan ilmoittautumalla parin kanssa, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä kurssilla on parinvaihtorinki. Kurssilla pidetään pienet juomatauot.

Tapahtuma facebookissa

Kurssille suositellaan liukaspohjaisia kenkiä tai sukkia kenkien päälle.

Vieraaksemme saapuvat Ulla Ritamäki ja Klaus Honko Tampereelta, jotka opastavat tiiviillä paketilla Collegiate Shagin saloihin. Collegiate shag on peräisin 1930-luvulta ja kuuluu samaan perheeseen Lindy Hopin, Charlestonin ja Balboan kanssa. Laji tunnetaan energisestä jalkatyöstä ja ”hypähtävästä” perusaskeleesta, sekä iloisesta ja hassuttelevasta meiningistä. Antaa videoiden kertoa enemmän.

https://www.youtube.com/watch?v=akNr8Y_QNkw

https://www.youtube.com/watch?v=qTnxCBfOcNU&feature=youtu.be