Ajankohtaista

Bugg ja Fusku alkeiskurssit

Olisiko mukava oppia helpot ja näyttävät tanssilajit? Tule tutustumaan suosittuihin ja letkeisiin tanssilajeihin: Bugg ja Fusku!

Olisiko mukava oppia helpot ja näyttävät tanssilajit? Tule tutustumaan suosittuihin ja letkeisiin tanssilajeihin: Bugg ja Fusku!

Bugg ja Fusku tunnetaan suosittuina ja letkeinä kesälavatanssien tanssilajeina, joiden perusaskelkuviot ovat helposti opittavissa, mutta joissa riittää haasteita jokaisen makuun. Bugg on Ruotsista rantautunut jatkuvasti kehittyvä tanssilaji. Lajia voi tanssia monipuoliseen nelijakoiseen musiikkiin aina rockista kesätanssilavojen biiseihin.

Fusku on rento ja viihdyttävä swing-tanssilaji esimerkiksi kesätanssilavoille. Laji soveltuu monipuoliseen musiikkiin ja kuviossa sovelletaan paljon muiden rock’n’swing tanssilajien liikekuvioita.

Tutustu Buggiin tästä (video): https://www.youtube.com/watch?v=lXy3zt0K3KI&feature=youtu.be

Tutustu Fuskuun tästä (video): https://www.youtube.com/watch?v=TAkZrJofDSo&feature=youtu.be

ALKEISKURSSI

Break järjestää buggin ja fuskun alkeiskurssit Toukokuussa:

BUGG: ke 24.5.2017 klo 18-21
FUSKU: ma 29.5.2017 klo 18-21

MISSÄ: Breakin tanssisali (Polttolinja 1, Kuokkala)
HINTA: 3 tunnin opetus (Bugg/Fusku)

Seuran jäsenet ja opiskelijat 15 e (tai 2 merkintää monen kerran kortista), muut henkilöt 20 e. Kurssin toteuttamiseksi toivomme min. 10 osallistujaa/kurssi.

ILMOITTAUTUMINEN ETUKÄTEEN KURSSEILLE:

BUGG (Ilmoittautuminen auki 23.5. saakka):
https://goo.gl/forms/9TAkgAZjjCAtiq0u1

FUSKU (Ilmoittautuminen auki 28.5. saakka):
https://goo.gl/forms/X6oNucPKR67B58863

OHJEITA: Voit tulla mukaan normaaleissa rennoissa vaatteissa. Kurssilla harjoitellaan kengillä (puhdaspohjaiset ja jälkiä jättämättömät kengät on hyvät!).