Ajankohtaista

Boogie Woogie tiiviskurssi 10.3.2018

Tervetuloa Boogie Woogie alkeiden tiiviskurssille 10.3.2018. Luvassa on tehokas 4-tuntinen tiivisopetus Rock’n’Swing -tanssilajien kuningaslajista, joka on myös seuramme pitkäaikainen kestosuosikki!

Tervetuloa Boogie Woogie alkeiden tiiviskurssille 10.3.2018. Luvassa on tehokas 4-tuntinen tiivisopetus Rock’n’Swing -tanssilajien kuningaslajista, joka on myös seuramme pitkäaikainen kestosuosikki! Tunneilla lähdetään perusteista ja edetään ryhmän osaamisen mukaan, joten mukaan kannattaa ehdottomasti tulla iloisin mielin! Mukaan voi ilmoittautua yksin tai yhdessä parin kanssa – erityisesti viejiä kannattaa aina houkutella mukaan! =)

 

Mitä on Boogie Woogie?

Boogie Woogie on Suomen rock’n’swing-kilpailuscenen kuningaslaji! Boogie Woogie on huippuhauska ja rento jive-tyyppinen tanssilaji, jota voi tanssia myös lavatansseissa esim. rock’n’rolliin ja rhythm & blues -musiikkiin. Tämä laji kannattaa ehdottomasti hallita! Alkeisiin on luvassa jatkoa kahtena tiistaina 3.4. ja 10.4. klo 18-19.30. Boogie Woogie on yksi Breakin päälajeista, ja siihen on yleensä joka kaudella (jatko)opetusta. Lajista on tarjolla myös SM-, PM- ja MM-kilpailut, joten lajin haasteissa ja tavoitteissa on vain taivas kattona :)

Tutustu lisää Boogie Woogieen klikkaamalla tästä.

Opettajat:
Huippukaksikko Arsi & Anna!

Päivämäärä ja paikka:
la 10.3.2018 klo 12-16, paikkana Breakin tanssisali
Tiivistunneilla on lyhyet juomatauot sekä 0,5 h evästauko puolessa välissä kurssia.

Hinnat:
25 e/ hlö (jäsenet)
30 e (muut)
Sarjakortista 3 merkintää

Maksu maksetaan paikan päällä, maksutavat käteinen, kortti, smartum ja epassi.

 

Ilmottautuminen:

Ilmottautuminen suoritetaan etukäteen lomakkeen kautta, johon pääset klikkaamalla tästä.

Viimeinen ilmottautumispäivä on 7.3.2018! Kurssi toteutetaan minimiosallistujamäärän toteutuessa.