Ajankohtaista

Blogikirjoitus: Break V8 Meetingissä Jämsän Undergroud Storella 16.06.

  Asenne on rock – tanssilajiin tai muuhun statukseen tuijottamatta Break oli 16.6 mukana autotapahtuma Himos V8 Meetingissä. Pieni ryhmämme, joka päivän mittaan hieman paisui, veti yhtä rastia V8:n Raggarit Rumble -rastiajossa. Tehtäväksi olimme sopineet twistauksen, johon piti koko autokunnan osallistua, jos mieli saada leiman plakkariin siltä rastilta. Täytyy sanoa, että cruisailijoilla oli asenne kohdillaan. […]

IMG_20180616_181750_596

 

Asenne on rock – tanssilajiin tai muuhun statukseen tuijottamatta

Break oli 16.6 mukana autotapahtuma Himos V8 Meetingissä. Pieni ryhmämme, joka päivän mittaan hieman paisui, veti yhtä rastia V8:n Raggarit Rumble -rastiajossa. Tehtäväksi olimme sopineet twistauksen, johon piti koko autokunnan osallistua, jos mieli saada leiman plakkariin siltä rastilta. Täytyy sanoa, että cruisailijoilla oli asenne kohdillaan. Tyyli oli vapaa, pääasia että jalka vispasi. Suorituksia nähtiinkin joka lähtöön. Osalla porukkaa twistit lähtivät heti sujumaan, osalla ne meinasivat lähteä lapasesta ja osaa kehotimme jatkamaan twistausta iltabileissä. Jokaikinen rastitettava sai twistin haltuun, vaikk´eivät useatkaan olleet koskaan tanssineet – sellaista se tanssi vaan on: Mukaansa tempaavaa hauskaa ja hassuttelua, yhdessä ja erikseen.

Aamu aukeni sinä päivänä ihanan aurinkoisena. Breakin pieni mutta sitäkin luistavampi tanssilattia rullattiin auki Undergroundstore Jämsän liikkeen eteen, kajarit viritettiin kaakkoon ja siinähän sitä oli sitten yks kaks tanssit pystyssä. Ohikulkevat ihmiset ihastelivat iloisia tanssijoita ja vauhdikasta musiikkia ja hyppäsipä sieltä joku kulkija kavaljeeriemme vietäväksikin, ja taas oli asenne kohdillaan eli rock. Päivä jatkui aurinkoisena iltaan saakka, niin sääilmiön muodossa kuin tanssijoiden mielissäkin.

Ja sanottava kyllä on, että myös breakiläistenkin asenne on rock. Seurassa tanssitaan laidasta laitaan rock`n`swing-tansseja, joista osa on hyvinkin kulttuurisidonnaisia ja siksi erilaisten tapahtumien kirjo on luonnollisesti runsas. Mutta sehän ei breakiläisten menoa haittaa- se on vaan niin, että suuna päänä sinne missä tanssitaan, omasta suosikkilajista riippumatta. Pääasia että saa tanssia ja olla yhdessä puuhastelemassa. Siinä jos missä on asennetta!

Tässä vielä loppukaneetiksi sinulle, joka tätä tänne asti olet lukenut, ja mietit että ai että kun kuulostaa kivalle ja olisi kyllä mukavaa tuollainen toiminta ja puuhastelu, niin rohkeasti vaan mukaan tanssimaan ja sitä kautta harrastelemaan muitakin seuran toimintoja! Kesällä tanssitaan Jyväskylän satamassa ja SatamaJamien päivämäärät löytyvät täältä.

Tavataan ja tanssitaan – asenteella!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA