Ajankohtaista

Lindy Hop alkeistiiviskurssi 29.02.

Karkauspäivän erikoinen! Lindy Hop -alkeita koko päivän. Ilmoittautuminen  21.2. mennessä. Kurssilla pyritään tasapareihin. Parhaiten turvaat paikkasi ilmoittautumalla oman parin kanssa, mutta mukaan voit ilmoittautua myös ilman paria. Huom. Kurssilla vaihdetaan paria. Osallistujamäärä: maksimi 6 paria ja minimi 3 paria. Ilmoittautua voit viejäksi, seuraajaksi tai jokeriksi, jonka rooli määräytyy paritasapainon mukaan joko viejäksi tai seuraajaksi. Hinta […]

Karkauspäivän erikoinen! Lindy Hop -alkeita koko päivän.

Ilmoittautuminen  21.2. mennessä.
Kurssilla pyritään tasapareihin. Parhaiten turvaat paikkasi ilmoittautumalla oman parin kanssa, mutta mukaan voit ilmoittautua myös ilman paria. Huom. Kurssilla vaihdetaan paria.

Osallistujamäärä: maksimi 6 paria ja minimi 3 paria.
Ilmoittautua voit viejäksi, seuraajaksi tai jokeriksi, jonka rooli määräytyy paritasapainon mukaan joko viejäksi tai seuraajaksi.
Hinta
Jäsenet 15€/2 rastia sarjakortista
Muut 20€

sis.3h opetusta ja 1h ohjattua harjoitusta sekä taot. Maksuvälineinä käyvät kortti,käteinen,ePassi, Smartum ja EazyBreak.

Lauantaina 29.2 tutustutaan Lindyn hopin perusteisiin. Käymme läpi perusaskeleita, bouncea sekä parin kanssa tanssimisen perusteita, joita harjoitellaan muutaman kuvion avulla.

Kurssilla opittua pääset tulevaisuudessa hyödyntämään erilaisissa tanssitapahtumissa.

Tähän neljän tunnin kokonaisuuteen et tarvitse aikaisempaa kokemusta tanssimisesta, mutta sisäkäyttöön soveltuvat kengät, joista ei jää jälkiä lattiaan. Myös sukkasillaan voi tanssia.

Aikataulu:

Check-in
11.40

Tunnit
12.00 – 13.00
13.10 – 14.10
14.30 – 15.30
15.45 – 16.45

Ilmoittautumisaika paikan päällä alkaa noin 20 minuuttia ennen tuntien alkua. Tunnit alkavat ilmoitettuna ajankohtana, joten tulethan ajoissa paikalle!

Kurssi osoitteessa polttolinja 1, 40520 Jyväskylä
Salilla on jääkaappi ja mikro eväille. Vieressä ruokakauppoja, kahvila ja pizzerioita. Sain edessä kiekollinen pysäköinti.

Kurssin tuotto lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.